AVOIMET TYÖPAIKAT

Perinnepajojen työpajaohjaaja (osa-aikainen)

Sagalund on Kemiössä sijaitseva museo ja lastenkulttuurikeskus, joka toimii koko Kemiönsaaren ja sen lähikuntien alueella. Keskuksen toiminnan ydin on kulttuuriperintökasvatuksessa ja ympäristökasvatuksessa, mutta se tarjoaa lapsille ja nuorille laajan kirjon muutakin laadukasta lastenkulttuuria.

Nyt haemme hankkeeseen osa-aikaista perinnepajojen työpajaohjaajaa

”Entisajasta oppia kestävämpään elämäntapaan itse tehden” –hankkeessa toteutetaan avoimia kaksikielisiä työpajoja ja leirejä ala- ja yläkouluikäisille Sagalundissa Kemiössä sekä museosäätiön muissa kohteissa Kemiönsaarella. Työpajoissa tee-se-itse -henki ja omavaraistalouden perinnetaidot kohtaavat innostavalla tavalla. Hanke toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Nyt haettava työpajaohjaaja suunnittelee, valmistelee ja toteuttaa viikoittaisia työpajoja sekä koulujen loma-aikoina toteutettavia leirejä. Tarkoituksena on kehittää uudenlaista innostavaa perinnetaitotoimintaa lasten toiveita kuunnellen.

Haemme työpajaohjaajaa

  • jolla on kulttuuri- tai kulttuuriperintöalan yleisötyöhön tai perinteisten kädentaitojen opetukseen soveltuva koulutus
  • jolla on kokemusta ala- ja yläkouluikäisten lasten ja nuorten kanssa työskentelystä
  • joka on monipuolisesti innostunut kulttuurihistoriasta, perinteisistä työtavoista ja muista perinnetaidoista
  • joka pystyy työskentelemään sekä ruotsiksi että suomeksi

Työpajaohjaaja työskentelee 40 % työajalla. Työaika vaihtelee sopimuksen mukaan ja sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhteen kesto on 1.9.2021-30.6.2022. Työ tapahtuu Sagalundin museossa Kemiössä sekä ajoittain Taalintehtaan ruukkimuseossa tai muissa kohteissa lähiseudulla. Sagalund tarjoaa innostuneen työyhteisön ja idyllisen työympäristön. Tule mukaan kehittämään toimintaamme!

Lähetä meille hakemuksesi viimeistään perjantaina 13.8 mennessä osoitteeseen kristiina.tiainen(a)sagalund.fi tai postitse: Kristiina Tiainen, Sagalundin museo, Museotie 7, 25700 Kemiö (Paperikirjeen on oltava perillä määräpäivään mennessä).

Palkka määräytyy Taide- ja Kulttuurialan ammattijärjestön suositusten mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa Sagalundin lastenkulttuurikoordinaattori Kristiina Tiainen kristiina.tiainen(a)sagalund.fi tai puhelimitse 050 4867986 (yhteydenotot puhelimitse ajalla 2.-5.8 klo 9-11).