AVOIMET TYÖPAIKAT

Taidekioskin taideohjaaja

Sagalund on Kemiössä sijaitseva museo ja lastenkulttuurikeskus, joka toimii koko Kemiönsaaren ja sen lähikuntien alueella. Keskuksen toiminnan ydin on kulttuuriperintökasvatuksessa ja ympäristökasvatuksessa, mutta projektien ja yhteistyöhankkeiden myötä keskus tarjoaa lapsille ja nuorille myös laajan kirjon muutakin laadukasta lastenkulttuuria.

Nyt haemme taideohjaajaa Taidekioski toimintaan Kemiönsaarella.

Lukuvuonna 2020-2021 Sagalundin lastenkulttuurikeskus jatkaa ja laajentaa syksyllä 2018 alkanutta Taidekioski toimintaa. Taidekioski tuo luovan tekemisen Kemiönsaaren kunnan ala- ja yläkoulujen lisäksi ensi lukuvuonna myös päiväkoteihin. Projekti toteutetaan yhteistyössä Kemiönsaaren kunnan kanssa ja sen tukijana toimii opetus- ja kulttuuriministeriö.

Nyt haettava Taidekioskin taideohjaaja suunnittelee, valmistelee ja toteuttaa luovia työpajoja vuoropäivinä kunnan ruotsin- ja suomenkielisissä alakouluissa ja päiväkodeissa koulupäivän aikana. Pajat ovat sekä avoimia pop-up työpajoja pitkällä välitunnilla että sovittuja vierailuita luokissa oppitunnin aikana. Taidekioskissa tekeminen on vapaaehtoista, hauskaa sekä lasten toiveisiin pohjautuvaa. Taidekioskin pedagogiikan ydin on luovuuskasvatuksessa. Taideohjaaja ei anna valmiita ohjeita ja malleja, vaan ennemmin virikkeitä ja kysymyksiä. Tavoitteena on avoin mieli ja rohkeus katsoa ympäröivää maailmaa uusista näkökulmista taiteen keinoin sekä oman ilmaisun kehittäminen.

Taideohjaaja työskentelee 40% työajalla. Työaika vaihtelee sopimuksen mukaan. Työpiste sijaitsee Sagalundin lastenkulttuurikeskuksessa, mutta suurimman osan työajastaan taideohjaaja viettää alakouluissa ja päiväkodeissa Kemiönsaaren alueella. Työsuhteen kesto on 1.9.2020-11.6.2021.

Haemme taideohjaajaa

  • jolla on luovan alan ja/tai kasvatusalan koulutus, tai muutoin hankittu vastaava osaaminen 
  • jolla on kokemusta alakoulu- ja varhaiskasvatusikäisten lasten kanssa työskentelystä
  • joka on monipuolisesti taiteellinen ja idearikas
  • joka pystyy työskentelemään sekä ruotsiksi että suomeksi
  • jolla on ajokortti ja oma auto

Lähetä meille CV ja hakemuksesi viimeistään perjantaina 7.8 mennessä osoitteeseen kristiina.tiainen(a)sagalund.fi.

Palkka määräytyy Taide ja Kulttuurialan ammattijärjestön suositusten mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. 

Lisätietoja antaa Sagalundin lastenkulttuurikoordinaattori Kristiina Tiainen kristiina.tiainen(a)sagalund.fi tai puhelimitse 050 4867986 (yhteydenotot puhelimitse ajalla 23.-26.6 tai 3.-6.8 klo 9-12).