SAAVUTETTAVUUS

Ulkomuseo, jonka tehtävä on säilyttää vanhoja rakennuksia, on haastava kohde fyysistä saavutettavuutta ajatellen. Toivomme, että otatte meihin yhteyttä sunnitellessanne museovierailuanne jotta voimme yhdessä löytää kaikille sopivimmat ratkaisut mukavaa museopäivää varten. Pyrimme parantamaan fyysistä saavutettavuutta kaikkialla missä se on mahdollista.

Kaikki Sagalundin rakennukset ovat valitettavasti vaikeakulkuisia pyörätuolilla. Rakennustemme sisäänkäynneillä on portaita ja ovissa korkeat kynnykset.

Infotiski, lippukassan ja museopuoti löytyy päärakennuksesta, jonka sisäänkäynti ei ole täysin esteetön. Päärakennuksen rappusiin liittyy ramppi, johon asennetaan lisäosa paikoilleen pyydettäessä. Ramppi on jyrkänpuoleinen, mutta henkilökuntamme auttaa ilomielin! Päärakennuksessa on kynnyksiä joihin on rakenteilla liuskat helpottamaan liikkumista.

Liikuntarajoitteisten WC löytyy ensimmäisestä kerroksesta museopuodin ja kahvilan läheisyydestä.

Kahvila/ lounasravintola löytyy päärakennuksen ensimmäisestä kerroksesta. Päärakennuksen rappusiin liittyy ramppi, johon asennetaan lisäosa paikoilleen pyydettäessä. Ramppi on jyrkänpuoleinen, mutta henkilökuntamme auttaa ilomielin! Päärakennuksessa on kynnyksiä joihin on rakenteilla liuskat helpottamaan liikkumista.

Museomyymälä löytyy päärakennuksen ensimmäisestä kerroksesta. Päärakennuksen rappusiin liittyy ramppi, johon asennetaan lisäosa paikoilleen pyydettäessä. Ramppi on jyrkänpuoleinen, mutta henkilökuntamme auttaa ilomielin! Päärakennuksessa on kynnyksiä joihin on rakenteilla liuskat helpottamaan liikkumista.

Lähin linja-autopysäkki on Turku-Taalintehdaslinjan ja Helsinki-Taalintehdaslinjan pysäkki museon tiehaarassa Vretassa. Kävelymatka museolle on noin 500 metriä.